loksok_inside

Lokalsökning

Letar ni ny lokal i Stockholm?

Vårt breda kontaktnät av fastighetsägare som vi samarbetar med i Stockholm gör att vi har de allra bästa förutsättningarna för att hitta rätt lokal åt ert företag. Vi har tillgång till hela fastighetsmarknadens lediga lokaler i Stockholms län och utifrån era specifikationer söker vi av utbudet på lokalmarknaden och tar fram alternativ som passar just er. Vi kommer att finns till hands för rådgivning genom hela processen fram tills hyresavtalet tecknats.

Söker du lager/Produktionslokaler i Stockholm så kan vi hjälpa dig att hitta rätt.

En lager/produktionslokal ska kunna fungera på ett flertal olika sätt. Dels ska man lätt kunna använda den till verksamhet som har med lager/produktion att göra och dels ska det även finnas ordentliga lastbryggor och lastportar i byggnaden så att man utan större problem ska kunna transportera lagervaror och annat gods kors och tvärs i lagerlokalen. I många fall kan det vara värdefullt att även ha tillgång till lokaler för utställningar och liknande i samma byggnad. På så sätt kan man på ett effektivt sätt exponera sin verksamhet för besökande kundkontakter. Genom att matcha hyresgästens behov och identitet med vårt utbud av lediga lokaler hittar vi den bästa lokalen för just ditt företag

Vi erbjuder rådgivning inom köp , utveckling och försäljning men även omförhandling och nyetableringar för både större och enstaka uppdrag i hela landet.